Update på mit hår projekt

Hvad er der sket på 30 dage?

Nu er der endelig gået en måned, men jeg føler ikke kun jeg kan komme afsted med et billede af længen på mit hår. Efter 1 måned brug af Sugarbears har jeg nogle andre faktorer jeg også skal nævne for at forklarer forløbet.

Jeg har spist mine 2 Sugarbears hver morgen i 30 dage. Ud over mine Sugarbears har jeg taget andet kosttilskud også – blot for at nævne at Sugarbears ikke er det eneste som kan have givet effekt.

Jeg har taget multivitamin, fiskeolie samt protein…. Og som noget helt nyt også et collagen-trænings-produkt der hedder Pure Beauty fra Fitnessnord.  Sidstnævnte er et produkt jeg har aftalt med Fitnessnord at jeg ville prøve i en periode for at lave en anmeldelse – og igen – det bliver lidt svært at udelukke at det er deres produkt som udelukkende har en virkning.

Så ja – mit projekt er måske fucket lidt op. Men lad os bare sige at mit projekt bliver et bredere forsøg hvor jeg i hvert fald ikke går ned på B12 – heh…

Nå men UDOVER kosttilskuddet har jeg også skiftet mine hårprodukter ud …igen.

Først og fremmest Olaplex har jeg brugt med 7-10 dages mellemrum, så det er blevet til 3 behandlinger og jeg synes det virker til at mine spidser har glæde af det. Jeg kan også se at mit hår bliver mere shiny – dog har jeg stadigvæk lidt udfordringer med det øverst/yderste hår i toppen, som stadigvæk virker en lille smule tørt og frizzy (toppen er klart det mest ødelagte hår jeg har) En anden ting er at man skal være virkelig grunddig når man vasker Olaplex ud af håret. Faktisk så 2 gang jeg kørte kuren fik jeg nok ikke shampooet mit hår godt nok, så det var sindssygt fedtet i siderne. Måske har dette også noget at gøre med at jeg også har skiftet shampoo.

Ny shampoo – jeg fandt ud af at min Kerastace alligevel havde silicone, så jeg købte en anden variant + balsam og hår/krøl creme til mit hår. Ja jeg skylder nok også en forklaring på hvorfor jeg pludseligt har tilføjet en krøllecreme. Jo, altså mit hår er krøllet af natur. I af med at jeg skal have langt hår og passe på det, så skal jeg jo ikke style mit hår med varmeapperater. Og mit hår kan simpelhen ikke se pænt ud blot med en hårbørstning. Derfor har jeg besluttet mig for at bruge mine krøller som min daglige frisure, blot for at skåne håret, og får ikke at have stort frizzy hår.

Jeg har set en masse videoer om ”Curly Girl Method” og som der står er det primært for krøllet hår…men også hvis du har let-krøllet/bølget hår. Jeg tror at det er den vej jeg personligt skal gå, hvis jeg ønsker at skåne mit hår for at få det langt.

1 dag vs. 30 dage (jeg har redt mine krøller ud for at du måske bedre kan se hvad der er sket)

Næste 30 dage:

Jeg foresætter med endnu en måned med:

Sugarbears (2 om dagen)

Multivitamin, fiskeolie, proteinpulver

Pure Beauty (et glas om dagen inden træning)

Kerastase shampoo+balsam krøllecreme (hver 3 dag)

Olaplex-kur hver 7-10 dag i forbindelse med almindelig vask.

I hører fra mig igen om 30 dage!

Her er i øvrigt link til de produkter jeg bruger lige pt.

Shampoo, Balsam og creme (krøllet hår uden silikone)

https://nicehair.dk/kerastase-aura-botanica-bain-micellaire-riche-shampoo-250-ml.html?refSrc=67353&nosto=productpage-nosto-2

https://nicehair.dk/kerastase-aura-botanica-soin-fondamental-conditioner-200-ml.html?refSrc=72695&nosto=productpage-nosto-2

https://nicehair.dk/kerastase-aura-botanica-creme-de-boucles-150-ml.html?refSrc=67353&nosto=productpage-nosto-2

Vitaminer / Kosttilskud

https://nicehair.dk/sugarbearhair-60-stk.html

https://www.fitnessnord.com/a-47-labs-pure-beauty-1-x-200g

369 Comments

 • yumpu.com
  januar 26th, 2021 ·

  Really nice design and fantastic content material, practically nothing else we require :D.

 • vreyrolinomit
  januar 26th, 2021 ·

  Thank you for every other informative blog. Where else may I am getting that type of info written in such a perfect means? I’ve a undertaking that I’m simply now working on, and I have been at the glance out for such info.

 • ویدیو
  januar 26th, 2021 ·

  Hello. In my opinion you are mistaken. I can prove it.

 • mylocal.expert
  januar 25th, 2021 ·

  I beloved as much as you will receive carried out right here. The cartoon is tasteful, your authored material stylish. nevertheless, you command get got an shakiness over that you would like be delivering the following. in poor health without a doubt come more formerly once more as exactly the similar just about a lot often within case you defend this hike.

 • Someone essentially lend a hand to make significantly posts I’d state. That is the first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the analysis you made to make this actual post incredible. Magnificent activity!

 • Griffin Law Office
  januar 25th, 2021 ·

  I wanted to follow along and let you know how , a great deal I liked discovering your web blog today. I’d personally consider it a good honor to work at my company and be able to operate on the tips provided on your blog and also get involved in visitors’ reviews like this. Should a position of guest writer become on offer at your end, remember to let me know.

 • Great post. I was checking constantly this blog and I’m impressed!
  Very useful info particularly the last part 🙂
  I care for such information much. I was seeking this particular
  information for a long time. Thank you and best of luck.

 • site web Porsche Taycan Lld
  januar 25th, 2021 ·

  Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that
  I have really enjoyed surfing around your blog posts.
  After all I will be subscribing to your feed and
  I hope you write again very soon!

 • Probate Attorney Paul Black
  januar 24th, 2021 ·

  I wanted to visit and allow you to know how , a great deal I liked discovering your blog today. I might consider it an honor to do things at my company and be able to utilize the tips shared on your blog and also be a part of visitors’ comments like this. Should a position involving guest article author become offered at your end, you should let me know.

Comment Pages: 1 23 24 25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *