Update på mit hår projekt

Hvad er der sket på 30 dage?

Nu er der endelig gået en måned, men jeg føler ikke kun jeg kan komme afsted med et billede af længen på mit hår. Efter 1 måned brug af Sugarbears har jeg nogle andre faktorer jeg også skal nævne for at forklarer forløbet.

Jeg har spist mine 2 Sugarbears hver morgen i 30 dage. Ud over mine Sugarbears har jeg taget andet kosttilskud også – blot for at nævne at Sugarbears ikke er det eneste som kan have givet effekt.

Jeg har taget multivitamin, fiskeolie samt protein…. Og som noget helt nyt også et collagen-trænings-produkt der hedder Pure Beauty fra Fitnessnord.  Sidstnævnte er et produkt jeg har aftalt med Fitnessnord at jeg ville prøve i en periode for at lave en anmeldelse – og igen – det bliver lidt svært at udelukke at det er deres produkt som udelukkende har en virkning.

Så ja – mit projekt er måske fucket lidt op. Men lad os bare sige at mit projekt bliver et bredere forsøg hvor jeg i hvert fald ikke går ned på B12 – heh…

Nå men UDOVER kosttilskuddet har jeg også skiftet mine hårprodukter ud …igen.

Først og fremmest Olaplex har jeg brugt med 7-10 dages mellemrum, så det er blevet til 3 behandlinger og jeg synes det virker til at mine spidser har glæde af det. Jeg kan også se at mit hår bliver mere shiny – dog har jeg stadigvæk lidt udfordringer med det øverst/yderste hår i toppen, som stadigvæk virker en lille smule tørt og frizzy (toppen er klart det mest ødelagte hår jeg har) En anden ting er at man skal være virkelig grunddig når man vasker Olaplex ud af håret. Faktisk så 2 gang jeg kørte kuren fik jeg nok ikke shampooet mit hår godt nok, så det var sindssygt fedtet i siderne. Måske har dette også noget at gøre med at jeg også har skiftet shampoo.

Ny shampoo – jeg fandt ud af at min Kerastace alligevel havde silicone, så jeg købte en anden variant + balsam og hår/krøl creme til mit hår. Ja jeg skylder nok også en forklaring på hvorfor jeg pludseligt har tilføjet en krøllecreme. Jo, altså mit hår er krøllet af natur. I af med at jeg skal have langt hår og passe på det, så skal jeg jo ikke style mit hår med varmeapperater. Og mit hår kan simpelhen ikke se pænt ud blot med en hårbørstning. Derfor har jeg besluttet mig for at bruge mine krøller som min daglige frisure, blot for at skåne håret, og får ikke at have stort frizzy hår.

Jeg har set en masse videoer om ”Curly Girl Method” og som der står er det primært for krøllet hår…men også hvis du har let-krøllet/bølget hår. Jeg tror at det er den vej jeg personligt skal gå, hvis jeg ønsker at skåne mit hår for at få det langt.

1 dag vs. 30 dage (jeg har redt mine krøller ud for at du måske bedre kan se hvad der er sket)

Næste 30 dage:

Jeg foresætter med endnu en måned med:

Sugarbears (2 om dagen)

Multivitamin, fiskeolie, proteinpulver

Pure Beauty (et glas om dagen inden træning)

Kerastase shampoo+balsam krøllecreme (hver 3 dag)

Olaplex-kur hver 7-10 dag i forbindelse med almindelig vask.

I hører fra mig igen om 30 dage!

Her er i øvrigt link til de produkter jeg bruger lige pt.

Shampoo, Balsam og creme (krøllet hår uden silikone)

https://nicehair.dk/kerastase-aura-botanica-bain-micellaire-riche-shampoo-250-ml.html?refSrc=67353&nosto=productpage-nosto-2

https://nicehair.dk/kerastase-aura-botanica-soin-fondamental-conditioner-200-ml.html?refSrc=72695&nosto=productpage-nosto-2

https://nicehair.dk/kerastase-aura-botanica-creme-de-boucles-150-ml.html?refSrc=67353&nosto=productpage-nosto-2

Vitaminer / Kosttilskud

https://nicehair.dk/sugarbearhair-60-stk.html

https://www.fitnessnord.com/a-47-labs-pure-beauty-1-x-200g

2.501 Comments

 • calendula oil
  oktober 15th, 2021 ·

  Yes! Finally someone writes about accessing medical cannabis.

  Feel free to visit my website calendula oil

 • treatment process
  oktober 15th, 2021 ·

  Hello! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or
  maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My blog discusses a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other.

  If you happen to be interested feel free to shoot
  me an email. I look forward to hearing from you! Wonderful blog
  by the way!

  my blog: treatment process

 • daily acne skin care routine
  oktober 15th, 2021 ·

  I always was concerned in this topic and still am, thanks for putting up.

  my web page … daily acne skin care routine

 • weight training
  oktober 15th, 2021 ·

  constantly i used to read smaller articles or reviews which as well clear their motive, and
  that is also happening with this paragraph
  which I am reading now.

  my blog post … weight training

 • quitting smoking
  oktober 15th, 2021 ·

  I would like to voice my love for your kindness giving support to folks who must have help on in this concern. Your personal commitment to passing the message around came to be
  exceedingly significant and have consistently empowered regular people just
  like me to get to their ambitions. This interesting
  tutorial means a whole lot a person like me and extremely more to my office workers.
  Many thanks; from each one of us.

  my page :: quitting smoking

 • Wallpaper
  oktober 15th, 2021 ·

  What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely useful and it has
  helped me out loads. I hope to contribute & assist other users like its aided me.
  Good job.

 • turn on a woman
  oktober 15th, 2021 ·

  Hi, I log turn on a woman to your
  blog like every week. Your writing style is awesome,
  keep it up!

 • cure eczema
  oktober 15th, 2021 ·

  Some genuinely marvellous work on behalf of the owner of this
  website, perfectly outstanding written content.

  Also visit my web blog :: cure eczema

 • quality treatment
  oktober 15th, 2021 ·

  I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish.

  nonetheless, you command get bought an impatience
  over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more
  formerly again as exactly the same nearly a lot often inside
  case you shield this hike.

  My site; quality treatment

 • hemp farming
  oktober 14th, 2021 ·

  You are my aspiration, I own few web logs and often run out from post :
  ).

  My site :: hemp farming

 • www.fotosombra.com.br
  oktober 14th, 2021 ·

  Hello, I enjoy reading all of your article post.

  I wanted to write a little comment to support you.

  Stop by my page: http://www.fotosombra.com.br

Comment Pages: 1 165 166 167

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *