Kan Olaplex bidrage i min mission om at få længere hår?

Som du måske har læst i afsnittet forinden, så er jeg igang med at prøve at få længere (og forhåbentlig flottere hår).

Jeg har derfor søgt og set MANGE videoer på nettet om at få håret til at vokse, og om kvaliteten af håret bliver efter en hård fokus på blot længde. Mange melder slidte spidser og feks skadet og flat hår. Jeg vil ikke ende med at få “sjasket”-hår på bekostning af længde og har derfor prøvet at fordybe mig i hårpleje og næring generelt.

altså følgende har jeg noteret mig:

 • klip dine spidser tit – det forhindre at dit hår spalter (nogen frisører kalder denne ting for “dusting” — altså hvor de kun lige nipper den slidte del af spidsen af
 • sørg for at spise sundt og få dine vitaminer (biotin især) læs evt. om SugarBears og kosttilskud her
 • massér din hovedbund
 • brug shampoo uden silikone
 • Lad værer med at bruge glattejern/føntørring og andre varmeapparater til håret….og HVIS du bliver nødt til det en enkel gang eller to så brug varmebeskyttende produkter

Godt så! men alt ovenfor er jo rigtig fint. Men for at holde håret flot og pænt, vil jeg så også prøve at give mit hår en Olaplex “kur” en gang om ugen i samme periode som jeg også tager kosttilskud.

Nå men hvad er Olaplex så?! – der står på den lille 200 kr. bøtte: “NOT a conditioner, it’s a bond builder” …okay så… kloge mennesker på nettet har prøvet at forklare at på hårstrået, hvor der er skader/knæk osv. der ligger produktet sig henover og “lapper hullerne”. Jeg kan ikke forklarer det meget bedre – prøv selv lige at google hvis du er nysgerrig på detaljen. Mange er ret meget oppe og ringe over produktet derfor blev jeg nysgerrig og bad min kæreste om lige at tage forbi Matas og købe en med hjem. Han sagde at der burde følge en kongekrone med til den pris man betaler.

Ja lad os tale om prisen; du får 100ml. for 199 DKK i Matas. Det er så vildt… men også grunden til at jeg har høje forventningen til det her.

En lille sjov sideting, jeg tog et billede og taggede dem på Instagram. Lige med det samme fik jeg en besked tilbage om at det var det bedste produkt. Jeg skrev så bag efter; I hope so. hvortil de svarede at det var det. haha… vildt nok at deres verificeret profil med 1,6 mio følgere interagerer med én. Det er lidt sjovt, for jeg tænker tit at hvis en virksomhed responderer på et opslag på IG, så er de mere human-like og derfor mere likeable. Anyways, hvis produktet er godt, så vil jeg skrive det til dem – men at det er ALT for dyrt – hah…

Nå vi skal til det.

I får lige et før billede her:

og et efter her:

Og en bedømmelse:

Det er et rigtig fint produkt. Mit hår føles super blødt og sundt. Man kan godt mærke at håret har fået en plejende kur – lidt samme følelse når du har fået en lækker lækker hårkar ved frisøren og de også kommer alle mulige lækre produkter i efter din behandling. Som du måske kan se på før-efter billedet blev mit hår også mere lige end blot tykt og bredt i enderne. Jeg glæder mig til at fortsætte min hår-rejse – og skal nok holde bloggen opdateret! 🙂

Produkter og link

Olaplex Hair Perfector No. 3 100 ml

 KÉRASTASE Nutritive Bain Satin 2 500 ml

779 Comments

 • The Waltman Law Firm
  april 18th, 2021 ·

  My husband and i were very ecstatic Emmanuel managed to carry out his web research while using the precious recommendations he came across through the weblog. It is now and again perplexing just to find yourself giving out information people could have been making money from. We really acknowledge we have the blog owner to give thanks to for this. The type of illustrations you’ve made, the straightforward web site menu, the relationships you can assist to foster – it’s got many superb, and it is facilitating our son in addition to us understand the content is enjoyable, which is certainly especially fundamental. Thank you for everything!

 • holonis.com
  april 17th, 2021 ·

  I like this weblog very much so much good information.

 • trueen.com
  april 17th, 2021 ·

  Just wanna input that you have a very decent site, I like the pattern it actually stands out.

 • Attractive part of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to claim that I get in fact enjoyed account your weblog posts. Any way I will be subscribing in your augment or even I achievement you get right of entry to persistently quickly.

 • sandiegocounty.bizlistusa.com
  april 16th, 2021 ·

  I wanted to follow up and allow you to know how really I loved discovering your web blog today. I might consider it the honor to operate at my office and be able to utilize tips contributed on your web site and also engage in visitors’ reviews like this. Should a position involving guest publisher become offered at your end, remember to let me know.

 • monero mixer
  april 16th, 2021 ·

  This is one awesome article.Much thanks again. Really Great.

 • baltimorewebdesigndirectory.com
  april 16th, 2021 ·

  Some genuinely superb information, Gladiolus I found this.

 • Statistics for relationships
  april 15th, 2021 ·

  Really informative blog article.Really looking forward to read more. Want more.

 • Difference between tadalafil and cialis http://www.tadalafilik.com tadalafil canada
  generic

 • pkv deposit via pulsa
  april 14th, 2021 ·

  Say, you got a nice article. Fantastic.

 • icloud unlocker
  april 13th, 2021 ·

  I gotta favorite this site it seems handy extremely helpful.

 • Pakaian Adat Bali
  april 13th, 2021 ·

  Very informative article post.Thanks Again.

 • usb flash drive manufacturer
  april 12th, 2021 ·

  It’s really a cool and helpful piece of information. I’m glad that you just shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 • san wells review
  april 12th, 2021 ·

  Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this write-up and also the rest of the website is very good.

Comment Pages: 1 50 51 52

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *