Længere hår med vingummibamser?

Mit hår har mange år været (af)farvet i blonde nuancer. Faktisk tror jeg at jeg skal helt tilbage til dengang jeg var 14 år hvor mit hår var ufarvet og helt naturligt.

Jeg har længe haft et ønske om at mit hår skulle være naturligt og sundt… og langt. Desværre er sådan en proces lang og spørgsmålet er hvad og hvordan du vil ofre for det.

I princippet skulle jeg bare have klippet håret ved ud groningen, men jeg har svært ved at accepterer at mit hår skal være kort i alt for lang tid, derfor valgte jeg desværre at vælge en lysning hvor mit hår blev klippet i etapper, og for ikke at få den grimmeste udgroning, fik jeg lavet lyse striber i hovedbunden. Ja, lyse striber… jeg skulle nok hellere have valgt at undlade den del, men da jeg har været mere forfængelig før i tiden, kunne jeg slet ikke leve med min leverpostejfarvet hovedbund og lyse lokker. Thank god for umbra-look – det har gjort det hele meget nemmere, at du godt kan have en udgroning i dag og på en måde være IN. 

Nu er det ca. 5 måneder siden at jeg sidst fik lidt toner i håret og det er 14 dage siden at jeg fik en skamklipning af en frisør som ikke helt kunne forstå at jeg ville have en lige klipning kun i spidserne. 

Der røg et godt stykke og jeg var ulykkelig, men jeg har besluttet at det derfor må være mit clean-cut til at forsøge at dokumenterer effekten af SugarbearHair.

OBS: Dog skal jeg nævne at jeg også er begyndt at træne igen og derfor også tager kosttilskud som multivitamin og fiskeolie.  

 Jeg har bestilt i alt 3 måneders forbrug af Gummiebears til at starte på og har også bestilt en speciel grisse-børste og en kam til vådt hår. 

Jeg har så læst at jeg ikke skal vaske håret (her tænker jeg med shampoo) hver dag. Derfor vil jeg prøve at holde mig til sæbevask 3 gange om ugen med en god shampoo. 

Jeg vil dokumenterer fremgang med billeder ( dette billede er taget efter ca. en uge med Sugarbears. Når jeg har opbrugt en pakke (30 dage) tager jeg et billede og ja alt efter hvor længe jeg foresætter – så kommer der billeder med 30 dages interval

8.7.2020 – Day 1’ish

30 dage

60 dage

90 dage

8 Comments

 • Masken günstig
  oktober 27th, 2020 ·

  I think this website has some real good information for everyone :D.

 • Nicholas Rego Lawyer
  oktober 25th, 2020 ·

  I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and magnificent user genial style and design, as well as the content. You’re an expert in this topic!

 • The Law Ladies
  oktober 24th, 2020 ·

  Thanks a lot for being my coach on this theme. I enjoyed the article a lot and most of all appreciated the way you handled the aspect I regarded as being controversial. You are always incredibly kind towards readers really like me and assist me to in my lifestyle. Thank you.

 • 4mark.net
  oktober 24th, 2020 ·

  I’m extremely inspired with your writing talents as smartly as with the format to your weblog. Is that this a paid subject matter or did you modify it your self? Either way stay up the nice high quality writing, it’s uncommon to peer a great weblog like this one nowadays.

 • Simply want to say your article is as amazing. The clearness in your put up is simply nice and i can assume you’re a professional on this subject. Fine with your permission let me to seize your feed to stay up to date with imminent post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

 • Steffanie Gradney
  september 15th, 2020 ·

  I just bookmarked your site. https://bit.ly/3ikiJ6u

 • frolep rotrem
  september 4th, 2020 ·

  I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I¦ll try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

 • ปั้มไลค์
  juli 9th, 2020 ·

  Like!! Thank you for publishing this awesome article.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *