RADIO4 sender ’Feminist på Prøve’

Jeg har indgået samarbejde med RADIO4 med min podcast ’Feminist på Prøve’ som bliver en del af radioens sendeflade under TalentLab.

Det er super vildt at mit lille projekt har en samfundsmæssig interesse og derfor får ’taletid’ i en landsdækkende radio.

Der har været en smule debat omkring TalentLab konceptet, da RADIO4 ikke betaler for det indhold de sender under denne titel. Podcasteren giver nemlig RADIO4 rettigheder til at afspille og videredistribuerer podcastafsnittene på ubestemt tid. 

Det er selvfølgelig en overvejelse jeg har gjort mig inden jeg skrev under, men mit mål er ikke at blive millionær på denne podcast, blot at lave underholdning som er gratis og tilgængelig for almindelige mennesker.

Jeg vil som sådan ikke forsvarer at jeg har valgt at indgå dette samarbejde, blot forklare at jeg er glad for at blive anerkendt og glæden ved at min podcast kommer ud til mange og min mulighed for i højere grad at kunne få feedback og tilpasse materialet til en bredere lytterskare.

Første afsnit bliver sendt onsdag eller torsdag aften (jeg har ikke fået besked endnu) og dette bliver et afsnit som endnu ikke er udkommet endnu.

”Hej, vil du bolle? JA [_] eller NEJ [_]” med Camilla V. Lindholm

Grunden til at dette bliver det første afsnit er, at jeg har haft mulighed for at forbedre lydkvaliteten med to mikrofoner og at det i øvrigt er super sjovt. 

6.533 Comments

 • Jay P. Mykytiuk Lawyer
  juli 31st, 2021 ·

  Wohh exactly what I was looking for, regards for posting.

 • 일산출장안마
  juli 31st, 2021 ·

  I really like looking through an article that can make people think. Also, thank you for permitting me to comment!

 • 일산출장
  juli 31st, 2021 ·

  Aw, this was a very good post. Finding the time and actual effort to create a good articleÖ but what can I sayÖ I hesitate a whole lot and don’t seem to get nearly anything done.

 • 일산출장
  juli 31st, 2021 ·

  bookmarked!!, I really like your blog!

 • 일산출장
  juli 31st, 2021 ·

  Your style is unique compared to other folks I have read stuff from. I appreciate you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just bookmark this site.

 • 일산출장
  juli 31st, 2021 ·

  When I initially commented I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I receive 4 emails with the exact same comment. Is there a way you are able to remove me from that service? Thank you!

 • 일산출장안마
  juli 31st, 2021 ·

  Hi! I could have sworn Iíve been to this web site before but after browsing through many of the articles I realized itís new to me. Nonetheless, Iím certainly happy I found it and Iíll be book-marking it and checking back regularly!

 • 일산출장
  juli 31st, 2021 ·

  Hello! I could have sworn Iíve visited this blog before but after going through many of the articles I realized itís new to me. Regardless, Iím definitely pleased I stumbled upon it and Iíll be book-marking it and checking back frequently!

Comment Pages: 1 434 435 436

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *