RADIO4 sender ’Feminist på Prøve’

Jeg har indgået samarbejde med RADIO4 med min podcast ’Feminist på Prøve’ som bliver en del af radioens sendeflade under TalentLab.

Det er super vildt at mit lille projekt har en samfundsmæssig interesse og derfor får ’taletid’ i en landsdækkende radio.

Der har været en smule debat omkring TalentLab konceptet, da RADIO4 ikke betaler for det indhold de sender under denne titel. Podcasteren giver nemlig RADIO4 rettigheder til at afspille og videredistribuerer podcastafsnittene på ubestemt tid. 

Det er selvfølgelig en overvejelse jeg har gjort mig inden jeg skrev under, men mit mål er ikke at blive millionær på denne podcast, blot at lave underholdning som er gratis og tilgængelig for almindelige mennesker.

Jeg vil som sådan ikke forsvarer at jeg har valgt at indgå dette samarbejde, blot forklare at jeg er glad for at blive anerkendt og glæden ved at min podcast kommer ud til mange og min mulighed for i højere grad at kunne få feedback og tilpasse materialet til en bredere lytterskare.

Første afsnit bliver sendt onsdag eller torsdag aften (jeg har ikke fået besked endnu) og dette bliver et afsnit som endnu ikke er udkommet endnu.

”Hej, vil du bolle? JA [_] eller NEJ [_]” med Camilla V. Lindholm

Grunden til at dette bliver det første afsnit er, at jeg har haft mulighed for at forbedre lydkvaliteten med to mikrofoner og at det i øvrigt er super sjovt. 

5.058 Comments

 • Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed!

  Very helpful information specially the ultimate section :
  ) I maintain such information much. I used to be seeking
  this particular info for a long time. Thank you and best of luck.

  Look at my webpage :: https://kebe.top/viewtopic.php?id=1295207

 • go to see
  maj 13th, 2021 ·

  you will have an awesome blog here! would you prefer to make some invite posts on my blog?

 • more info
  maj 13th, 2021 ·

  There is perceptibly a bunch to identify about this. I suppose you made some good points in features also.

Comment Pages: 1 336 337 338

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *