RADIO4 sender ’Feminist på Prøve’

Jeg har indgået samarbejde med RADIO4 med min podcast ’Feminist på Prøve’ som bliver en del af radioens sendeflade under TalentLab.

Det er super vildt at mit lille projekt har en samfundsmæssig interesse og derfor får ’taletid’ i en landsdækkende radio.

Der har været en smule debat omkring TalentLab konceptet, da RADIO4 ikke betaler for det indhold de sender under denne titel. Podcasteren giver nemlig RADIO4 rettigheder til at afspille og videredistribuerer podcastafsnittene på ubestemt tid. 

Det er selvfølgelig en overvejelse jeg har gjort mig inden jeg skrev under, men mit mål er ikke at blive millionær på denne podcast, blot at lave underholdning som er gratis og tilgængelig for almindelige mennesker.

Jeg vil som sådan ikke forsvarer at jeg har valgt at indgå dette samarbejde, blot forklare at jeg er glad for at blive anerkendt og glæden ved at min podcast kommer ud til mange og min mulighed for i højere grad at kunne få feedback og tilpasse materialet til en bredere lytterskare.

Første afsnit bliver sendt onsdag eller torsdag aften (jeg har ikke fået besked endnu) og dette bliver et afsnit som endnu ikke er udkommet endnu.

”Hej, vil du bolle? JA [_] eller NEJ [_]” med Camilla V. Lindholm

Grunden til at dette bliver det første afsnit er, at jeg har haft mulighed for at forbedre lydkvaliteten med to mikrofoner og at det i øvrigt er super sjovt. 

1.265 Comments

 • online vape shop
  juli 11th, 2020 ·

  I have been surfing on-line more than three hours lately, yet I by no means found any interesting article like yours. It is lovely value enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made excellent content material as you did, the web will probably be a lot more helpful than ever before.|

 • Alexander Kime Alaska
  juli 10th, 2020 ·

  Wow, this paragraph is pleasant, my sister is analyzing these kinds of things, thus I am going to tell her.|

 • comprar visitas instagram
  juli 10th, 2020 ·

  you will have a great blog right here! would you like to make some invite posts on my blog?

 • recetas de pollo
  juli 10th, 2020 ·

  we like to honor numerous other web web-sites on the web, even if they aren

 • cultura comunidad valenciana
  juli 10th, 2020 ·

  This website was how do you say it? Relevant!! Finally I ave found something which helped me. Appreciate it!

Comment Pages: 1 83 84 85

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *