JACKBOX Party Pack 5

I går aftes fik jeg endelig taget hul på et spil som jeg har haft liggende i længere tid. Min grund til ikke at have spillet det, har været at man min. skulle være 3 deltagere. Men i går aftes fik Michael og jeg besøg af Mikkel som mere eller mindre frivilligt indviede til at deltage i spillet.

Nå men spillene er som andre Play Link spil. Alt du skal bruge er en tablet/mobil med adgang til internettet.

JACKBOX Party Pack består af 5 spil som alle er rimelig gakkede.

1 You Don’t Know Jack

Er et slagt trivia mash-up hvor der er X antal runder, som har nogen virkelig kryptiske spørgsmål. YOU DON’T KNOW JACK:  kan du spille 1-8 players. Rammerne for spillet er rimelig klassiske men indholdet helt fuck up.

2 Split The Room

The what-if spil. Det er nok noget der kommer tæt på mine små storys på Instagram, som jeg kalder for dagens Dilemma. Du skal i spillet være med til at konstruerer sætningerne som vil dele svarprocenterne tættest på 50%. Split the Room er et af de spil hvor der skal være mere end 2 til at spille. 3-8 Players.

3 Mad Verset City

Her får du mulighed for at afprøve dine lyriske skills, Du skal sammensætte rim og sørge for at folk hepper på dig, når din battle-robot fremfører dine vers. Mad Verse City er man 3-8 players. Ret sjovt spil men vær opmærksom på at hele spil-pakken er på engelsk.

4 Patent ly Stupid

Virkelig skørt tegnespil. Der kommer nogen dilemmaer som du skal tegne dig frem til en løsning på. Det er ret sjovt. Der skal være 3-8 players

5 Zeeple Dome

Spillede vi faktisk ikke, men det er sådan set mest bare et slags arkadespil.  Det kan du spille alene, eller helt op til 6 players

4 out of 5 stars (4 / 5)

Hvis du vil se vores demonstration og høre hvor frustrerede Mikkel kan blive så tjek YouTube videoen ud her:

2.257 Comments

 • BWO Law Firm Joplin
  november 26th, 2020 ·

  I think this site holds some real good information for everyone :D.

 • Columbus
  november 26th, 2020 ·

  I’d like , please kamagra 100 mg on line “Ultimately we may have specific biomarkers for each of the components,” he told NBCNews.com. “And it may take a cocktail of medications to treat someone with typical Alzheimer’s, just like you need a cocktail to treat diseases like hypertension and HIV. I don’t think there is going to be a single silver bullet that treats Alzheimer’s.”

 • my husband is very aggressive
  november 26th, 2020 ·

  Thanks a lot for the blog.Much thanks again. Much obliged.

 • Ian
  november 26th, 2020 ·

  Could you ask her to call me? mexico pharmacy for clomid ANCHORAGE (AP) — An Alaska serial killer buried three victims in the state of Washington and submerged two others in a lake there but refused to provide many more details about their whereabouts, according to interviews released Tuesday by the FBI.

 • Brandon
  november 26th, 2020 ·

  Who would I report to? amoxicillin 500 mg untuk apa Then in August 2009, the side of his car was scratched with a key, causing $1,000 of damage. A fellow soldier, whom a neighbour claimed had acted because of Hasan’s religion, was charged by police. Hasan’s aunt, Noel, said he consulted lawyers about potentially buying his way out of the Army.

 • Brent
  november 26th, 2020 ·

  I’d like a phonecard, please kamagra in der apotheke kaufen GM’s money-losing European unit has been a key focus for investors since the automaker went public in the fall of 2010 following a bankruptcy reorganization and a $49.5 billion government bailout. In November 2011, Akerson charged Vice Chairman Steve Girsky with overhauling the European operations, which have suffered 13 straight years of losses.

 • https://saversuae.com/
  november 26th, 2020 ·

  Thank you for your blog post.

Comment Pages: 1 149 150 151

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *