JACKBOX Party Pack 5

I går aftes fik jeg endelig taget hul på et spil som jeg har haft liggende i længere tid. Min grund til ikke at have spillet det, har været at man min. skulle være 3 deltagere. Men i går aftes fik Michael og jeg besøg af Mikkel som mere eller mindre frivilligt indviede til at deltage i spillet.

Nå men spillene er som andre Play Link spil. Alt du skal bruge er en tablet/mobil med adgang til internettet.

JACKBOX Party Pack består af 5 spil som alle er rimelig gakkede.

1 You Don’t Know Jack

Er et slagt trivia mash-up hvor der er X antal runder, som har nogen virkelig kryptiske spørgsmål. YOU DON’T KNOW JACK:  kan du spille 1-8 players. Rammerne for spillet er rimelig klassiske men indholdet helt fuck up.

2 Split The Room

The what-if spil. Det er nok noget der kommer tæt på mine små storys på Instagram, som jeg kalder for dagens Dilemma. Du skal i spillet være med til at konstruerer sætningerne som vil dele svarprocenterne tættest på 50%. Split the Room er et af de spil hvor der skal være mere end 2 til at spille. 3-8 Players.

3 Mad Verset City

Her får du mulighed for at afprøve dine lyriske skills, Du skal sammensætte rim og sørge for at folk hepper på dig, når din battle-robot fremfører dine vers. Mad Verse City er man 3-8 players. Ret sjovt spil men vær opmærksom på at hele spil-pakken er på engelsk.

4 Patent ly Stupid

Virkelig skørt tegnespil. Der kommer nogen dilemmaer som du skal tegne dig frem til en løsning på. Det er ret sjovt. Der skal være 3-8 players

5 Zeeple Dome

Spillede vi faktisk ikke, men det er sådan set mest bare et slags arkadespil.  Det kan du spille alene, eller helt op til 6 players

4 out of 5 stars (4 / 5)

Hvis du vil se vores demonstration og høre hvor frustrerede Mikkel kan blive så tjek YouTube videoen ud her:

2.931 Comments

 • Hi, it seems very usefull information. I like it. Also I want to travel to Central Asia.

 • uzbekistan tour operator
  april 18th, 2021 ·

  Hi, it seems very usefull information. I like it. Also I want to travel to Central Asia.

 • Rego Law Firm
  april 18th, 2021 ·

  Hello There. I discovered your blog the use of msn. That is a really well written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

 • News style
  april 17th, 2021 ·

  Hi, it seems very usefull information. I like it. News is the best

 • Masterson Family Law
  april 17th, 2021 ·

  Hey, you used to write fantastic, but the last few posts have been kinda boring… I miss your super writings. Past few posts are just a little bit out of track! come on!

 • addsite.info
  april 17th, 2021 ·

  you are in point of fact a excellent webmaster. The website loading speed is amazing. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterwork. you’ve performed a great task in this matter!

Comment Pages: 1 194 195 196

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *