JACKBOX Party Pack 5

I går aftes fik jeg endelig taget hul på et spil som jeg har haft liggende i længere tid. Min grund til ikke at have spillet det, har været at man min. skulle være 3 deltagere. Men i går aftes fik Michael og jeg besøg af Mikkel som mere eller mindre frivilligt indviede til at deltage i spillet.

Nå men spillene er som andre Play Link spil. Alt du skal bruge er en tablet/mobil med adgang til internettet.

JACKBOX Party Pack består af 5 spil som alle er rimelig gakkede.

1 You Don’t Know Jack

Er et slagt trivia mash-up hvor der er X antal runder, som har nogen virkelig kryptiske spørgsmål. YOU DON’T KNOW JACK:  kan du spille 1-8 players. Rammerne for spillet er rimelig klassiske men indholdet helt fuck up.

2 Split The Room

The what-if spil. Det er nok noget der kommer tæt på mine små storys på Instagram, som jeg kalder for dagens Dilemma. Du skal i spillet være med til at konstruerer sætningerne som vil dele svarprocenterne tættest på 50%. Split the Room er et af de spil hvor der skal være mere end 2 til at spille. 3-8 Players.

3 Mad Verset City

Her får du mulighed for at afprøve dine lyriske skills, Du skal sammensætte rim og sørge for at folk hepper på dig, når din battle-robot fremfører dine vers. Mad Verse City er man 3-8 players. Ret sjovt spil men vær opmærksom på at hele spil-pakken er på engelsk.

4 Patent ly Stupid

Virkelig skørt tegnespil. Der kommer nogen dilemmaer som du skal tegne dig frem til en løsning på. Det er ret sjovt. Der skal være 3-8 players

5 Zeeple Dome

Spillede vi faktisk ikke, men det er sådan set mest bare et slags arkadespil.  Det kan du spille alene, eller helt op til 6 players

4 out of 5 stars (4 / 5)

Hvis du vil se vores demonstration og høre hvor frustrerede Mikkel kan blive så tjek YouTube videoen ud her:

1.296 Comments

 • vape juice
  juli 11th, 2020 ·

  It’s very straightforward to find out any matter on net as compared to books, as I found this article at this website.|

 • Sex Toys In Tirupur Tamilnadu
  juli 11th, 2020 ·

  Generally I don’t read post on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to check out and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, very great post.|

 • vape shop online
  juli 10th, 2020 ·

  Hi, I do think this is a great web site. I stumbledupon it 😉 I will revisit yet again since i have book-marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide other people.|

 • Alex Kime
  juli 10th, 2020 ·

  Hey there would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m going to start my own blog soon but I’m having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!|

 • cigarrillo electrónico
  juli 10th, 2020 ·

  Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, let alone the content!

 • curso de aromaterapia
  juli 10th, 2020 ·

  Pretty! This was an incredibly wonderful post.

Comment Pages: 1 85 86 87

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *