Call of Duty Modern Warfare Open Beta

Da Playstation sende en mail ud omkring open beta, skyndte jeg mig ind og hentede den. Et par dage forinden havde Michael og jeg siddet og talt om spillet og at han glædede sig til at det kom ud. Vi er begge spændte på story-mode og efter de seneste udgivelser skal det ikke være en hemmelig at jeg har været skuffet.

Nå men Open Beta, gover adgang til multiplayer-spillet. Deathmatch, og Domination kan du spille. og det fungerer godt.

Omkring udtrykket i spillet, så kan man jo sige at Modern Warfare er det realistiske input, hvorimod at f.eks Black Ops med tiden har påtaget sig et cartoon’ish look. Jeg vil tillade mig helt subjektivt, at sige at jeg bedst kan lide det realisme udtryk. Det minder mig en del om CS:GO

Jeg glæder mig til spillet udkommer 25. oktober 2019 så jeg kan tjekke Campange-mode ud og give en seriøs anmeldelse.

Indtil nu så må jeg nøjes med at give det

3 out of 5 stars (3 / 5)

1.249 Comments

 • connect switch to tv
  april 9th, 2020 ·

  Some genuinely nice stuff on this web site , I it.

 • masks for Coronavirus
  april 9th, 2020 ·

  Thanks for an concept, you sparked at thought from a angle I hadn at given thoguht to yet. Now lets see if I can do something with it.

 • Really enjoyed this blog post.Thanks Again. Keep writing.

 • remove distractions
  april 9th, 2020 ·

  Right now it appears like BlogEngine is the preferred blogging platform out there right now. (from what I ave read) Is that what you are using on your blog?

Comment Pages: 1 82 83 84

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *