Call of Duty Modern Warfare Open Beta

Da Playstation sende en mail ud omkring open beta, skyndte jeg mig ind og hentede den. Et par dage forinden havde Michael og jeg siddet og talt om spillet og at han glædede sig til at det kom ud. Vi er begge spændte på story-mode og efter de seneste udgivelser skal det ikke være en hemmelig at jeg har været skuffet.

Nå men Open Beta, gover adgang til multiplayer-spillet. Deathmatch, og Domination kan du spille. og det fungerer godt.

Omkring udtrykket i spillet, så kan man jo sige at Modern Warfare er det realistiske input, hvorimod at f.eks Black Ops med tiden har påtaget sig et cartoon’ish look. Jeg vil tillade mig helt subjektivt, at sige at jeg bedst kan lide det realisme udtryk. Det minder mig en del om CS:GO

Jeg glæder mig til spillet udkommer 25. oktober 2019 så jeg kan tjekke Campange-mode ud og give en seriøs anmeldelse.

Indtil nu så må jeg nøjes med at give det

3 out of 5 stars (3 / 5)

4.113 Comments

 • Cucina Usata
  marts 4th, 2021 ·

  Fantastic blog. Keep writing.

 • washington dc
  marts 4th, 2021 ·

  fYJDKP Really appreciate you sharing this blog post.Much thanks again. Will read on

 • buy steroids online 2016
  marts 3rd, 2021 ·

  Useful item would it live Satisfactory if i change interested in Greek in support of my sites subscribers? Thanks

Comment Pages: 1 273 274 275

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *