Call of Duty Modern Warfare Open Beta

Da Playstation sende en mail ud omkring open beta, skyndte jeg mig ind og hentede den. Et par dage forinden havde Michael og jeg siddet og talt om spillet og at han glædede sig til at det kom ud. Vi er begge spændte på story-mode og efter de seneste udgivelser skal det ikke være en hemmelig at jeg har været skuffet.

Nå men Open Beta, gover adgang til multiplayer-spillet. Deathmatch, og Domination kan du spille. og det fungerer godt.

Omkring udtrykket i spillet, så kan man jo sige at Modern Warfare er det realistiske input, hvorimod at f.eks Black Ops med tiden har påtaget sig et cartoon’ish look. Jeg vil tillade mig helt subjektivt, at sige at jeg bedst kan lide det realisme udtryk. Det minder mig en del om CS:GO

Jeg glæder mig til spillet udkommer 25. oktober 2019 så jeg kan tjekke Campange-mode ud og give en seriøs anmeldelse.

Indtil nu så må jeg nøjes med at give det

3 out of 5 stars (3 / 5)

2.524 Comments

 • curso aromaterapia online
  juli 10th, 2020 ·

  Really enjoyed this article post.Thanks Again. Will read on

 • receta pollo
  juli 10th, 2020 ·

  Thanks for spending the time to argue this, I feel starkly about it and adore conception additional taking place this topic.

 • cultura valencia
  juli 10th, 2020 ·

  I will immediately snatch your rss feed as I can at in finding your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you ave any? Please allow me know so that I may just subscribe. Thanks.

 • cigarrillo electrónico
  juli 10th, 2020 ·

  Just wanna input that you have got a really great site, I enjoy the design and style it truly stands out.

Comment Pages: 1 167 168 169

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *