Public service – selv tak ;)

Okay det hele startede egentlig med at Michael og jeg skulle ud og rejse. Til Israel faktisk. Vi bestilte billetter via en ligegyldig flybilletside og får booket en returrejse med mellemlanding hos LOT.

Ja, af skade blir man klog, men jeg nåede at læse en masse indlæg fra personer som havde rejst med det her flyselskab og det var ikke pæne ting der blev skrevet. Faktisk havde samtlige anmeldelser været dårlige og typisk havde de rejsende oplevet at LOT havde konsekvent forsinkelser og mange aflysninger.

NÅ! – men med dét i mende havde jeg gjort mig mentalt klar til en tur med LOT. Jeg gik faktisk ind og læste om mine rettigheder og hvad man skulle gøre hvis uheldet var ude. Egentlig synes jeg det var svært at finde reelt information som man kunne bruge. De fleste hits du fik på Google var til hjemmesider med en kommeciel vinkel, altså de her virksomheder som ‘hjælper’ dig med at søge erstatning og hugger 25/30%.

Det provokerede mig virkelig at alle steder jeg læste om dette, at jeg blev ledt videre til sådanne sider. Mest af alt fordi det jo ‘bare’ er en henvendelse til en virksomhed du lave. Selvfølgelig er det pisse svært at finde de helt rigtige forms, men inde på LOT’s hjemmeside har de deres egen formular du kan udfylde.

Anyways vi rejste til Israel og vi var selvfølgelig forsinket en time på vejen ned og vores fly blev aflyst på vejen tilbage.

Jeps vi søgte erstatning. Og vi fik svar ca. 2 måneder efter at vi fik 400 EUR hver i erstatning. … godt! så man kan sagtens søge erstatning uden nogen virksomhedder i ryggen.

Jeg lavede dette opslag på min Facebook og jeg håber at dem af jer der læser min blog deler budskabet. – Peace out !

1.943 Comments

 • mundschutz kaufen
  oktober 27th, 2020 ·

  You have brought up a very excellent points, thanks for the post.

 • I am constantly thought about this, thank you for putting up.

 • stiiizy pink acai
  oktober 26th, 2020 ·

  Thanks so much for the blog post.Much thanks again. Really Cool.

 • www.vegas11.live
  oktober 26th, 2020 ·

  There is noticeably a lot to identify about this. I consider you made certain good points in features also.

 • builders
  oktober 26th, 2020 ·

  Some genuinely good posts on this web site , thankyou for contribution.

 • น้ำผึ้งมะนาว
  oktober 26th, 2020 ·

  Thanks for the blog.Really looking forward to read more. Cool.

 • more details
  oktober 26th, 2020 ·

  Your style is very unique in comparison to other people I ave read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I all just bookmark this web site.

 • thi cong cua nhom kinh
  oktober 26th, 2020 ·

  Thank you ever so for you blog post.Much thanks again. Really Great.

Comment Pages: 1 128 129 130

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *