Public service – selv tak ;)

Okay det hele startede egentlig med at Michael og jeg skulle ud og rejse. Til Israel faktisk. Vi bestilte billetter via en ligegyldig flybilletside og får booket en returrejse med mellemlanding hos LOT.

Ja, af skade blir man klog, men jeg nåede at læse en masse indlæg fra personer som havde rejst med det her flyselskab og det var ikke pæne ting der blev skrevet. Faktisk havde samtlige anmeldelser været dårlige og typisk havde de rejsende oplevet at LOT havde konsekvent forsinkelser og mange aflysninger.

NÅ! – men med dét i mende havde jeg gjort mig mentalt klar til en tur med LOT. Jeg gik faktisk ind og læste om mine rettigheder og hvad man skulle gøre hvis uheldet var ude. Egentlig synes jeg det var svært at finde reelt information som man kunne bruge. De fleste hits du fik på Google var til hjemmesider med en kommeciel vinkel, altså de her virksomheder som ‘hjælper’ dig med at søge erstatning og hugger 25/30%.

Det provokerede mig virkelig at alle steder jeg læste om dette, at jeg blev ledt videre til sådanne sider. Mest af alt fordi det jo ‘bare’ er en henvendelse til en virksomhed du lave. Selvfølgelig er det pisse svært at finde de helt rigtige forms, men inde på LOT’s hjemmeside har de deres egen formular du kan udfylde.

Anyways vi rejste til Israel og vi var selvfølgelig forsinket en time på vejen ned og vores fly blev aflyst på vejen tilbage.

Jeps vi søgte erstatning. Og vi fik svar ca. 2 måneder efter at vi fik 400 EUR hver i erstatning. … godt! så man kan sagtens søge erstatning uden nogen virksomhedder i ryggen.

Jeg lavede dette opslag på min Facebook og jeg håber at dem af jer der læser min blog deler budskabet. – Peace out !

23.104 Comments

 • cheapadultsexdollmen
  januar 28th, 2022 ·

  I blog often and I seriously appreciate your information. This great article has truly peaked my interest. Sex Doll Blog

 • www.cakeresume.com
  januar 28th, 2022 ·

  At this time I am ready to do my breakfast, after having my breakfast coming yet again to read further news.

 • UFABET
  januar 28th, 2022 ·

  Thanks for one’s marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you could be a
  great author.I will be sure to bookmark your blog and will often come back in the
  foreseeable future. I want to encourage one to continue your great job,
  have a nice weekend!

 • This paragraph will assist the internet viewers for setting up new web site or even a blog from start
  to end.

Comment Pages: 1 1.539 1.540 1.541

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *