Min FORTNITE-mødom blev taget ‪tirsdag aften‬

Ja, det skulle jo ske på et tidspunkt. Nogen mener det er sket i tide, andre mener jeg skulle have gjort det for længe siden. FORTNITE er hermed afprøvet!

Folk som kender mig lidt, ved at jeg er noget stædig og samtidig søger tryghed i det ‘genkendelige’. Mit første Battle Royal spil var PUBG og jeg har sværget til det længe efterhånden.

Nu er der begyndt at komme flere afskygninger af Battle Royal i andre titler. Jeg har blandt andet hørt at COD kommer med en udgave også.

Nå men, jeg var alene hjemme her i tirsdag og skulle finde på noget at lave. Det var super længe siden at jeg havde TWITCH’et og besluttede mig for at lave et stream på min PS4. Jeg har ikke cam til min XBOX hvilket gør at ingen gider at se med. sjovt nok… altså jeg forstår det muligvis godt. Jeg gad da heller ikke at se en herre ringe person spille et spil, hvis ikke man kunne se eller høre hvor bøvet de så ud 😉

Jeg downloadede FORTNITE til min PS4 og skrev ud på min Facebook at nu var det nu, hvis man ville se mig på tynd is. Imens jeg streamede fik jeg et par anmodninger om at teame op med nogen, som så med på TWITCH. Det var super sjovt. Men jeg var stadigvæk super skod til det og nogen skrev da også i chatten at jeg ‘var lort’.. haha..

Men altså ud over at jeg selvfølgelig ikke var på hjemmebane helt. Nok mest pga. byggedelen (MINECRAFT-ting) så var det sjovt nok. Og ja, det var et rimelig stabilt spil, på den måde at man ikke helt random bliver smidt ud, som i PUBG.

Et andet aspekt jeg ikke helt havde overvejet, var antallet af seer på TWITCH. Der er godt nok mange der var en tur forbi min kanel og se med – også selvom jeg ikke var nedringet. Det er ret vildt så meget eksponering det spil har.

Konklusionen er vel nok bare at jeg nok ikke kan udelukke at jeg spænder op for FOTNITE igen. Dog helst som Squat.

2.603 Comments

 • Fake id
  januar 5th, 2022 ·

  I’m curious to find out what blog system you’re utilizing? I’m experiencing some small security problems with my latest blog and I would like to find something more secure. Do you have any solutions?|

 • Name Change Consultants in Hyderabad
  december 14th, 2021 ·

  Excellent Information VLN Legal Services Name Change Consultants Hyderabad

 • Name Change Consultants in Hyderabad
  december 13th, 2021 ·

  Very interesting, thank you

 • heroslotpg
  december 12th, 2021 ·

  Quality articles is the crucial to invite the viewers to pay a visit the web page, that’s what this website is providing.|

 • brooklinen
  december 9th, 2021 ·

  Hello! Would you mind if I share your blog with my twitter group? There’s a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Many thanks|

 • edufaupe
  december 8th, 2021 ·

  Are you sure? https://www.cassidyalexa.com/community/profile/dds/ The answer is simple: #prostitutes

 • Thanks in support of sharing such a nice thinking, post is pleasant, thats why i have read it completely|

Comment Pages: 1 172 173 174

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *