COPENHELL – PUBG PÅ PAUSE

Så blev det endelig tid til Copenhell. Årets fedeste og sejeste festival i Danmark.

Jeg er nu ikke den store festivalgænger egentlig, men fordi Copenhell ligger så God Damn tæt på hvor jeg bor, kan jeg meget bedre overskue at være ude i så mange timer.

I gamle dage, på Roskilde f.eks. der var jeg altid pisse fuld dag 1. og resten af festivallen, havde jeg det bare skod pga. søvnmangel, skod braderter og dårlig hygiejne.

Men Copenhell er noget helt andet. Der kommer jeg hjem og crasher hver aften. ..haha og i år var det længste jeg var oppe til kl 22-23 stykker. Var helt færdig når klokken var 21.

Michael og jeg tog ud på festivalen onsdag hvor der var warm-up med L7 og Mustache – som var de to bands vi skulle se. Det var mega fed og vi havde det vildt sjovt.

Vi mødtes med en masse venner og hang ud med sjove og søde mennesker. Vi blev kun uvenner 1 gang. Det må være en form for succeskriteriet 😀 … haha… resten af tiden havde vi det skide sjovt og hørte god hegn.

Vi hørte blandt andet LIVLØS, PARKWAY DRIVE, OZZY, STEEL PANTHTER, WASP mf.

Jeg måtte tage alene til ASKING ALEXANDRIA, da drengene mente det var for gaaaaay til at de kunne tage med over. Det var iøvrigt herre fedt. Bandet har fået deres originale forsanger Danny med igen, og han synger voldsomt fedt. man skal bare prøve at se bort fra hans meget store ego 😉