Last of us vol. 2

Hvis du ligesom mig var helt vild med LAST OF US og generelt det so NAUGHTY DOG udvikler, så tror jeg satme at man skal glæde sig til det nye LAST OF US 2 udkommer (rygterne siger ultimo 2018…måske starten af 2019)

Først og fremmest vil jeg gerne forklare at grunden til at jeg er så betaget af LAST OF US er ikke så meget på grund af spillet som sådan. Det handler helt klart om storyline, twist og alt det som man ikke forventer.

 

LAST OF US foregår i et apocalyptisk/dommedags verden, hvor mennesker lever i frygt for zombie-agtige væsener samt frygten for andre mennesker. Der er udover klamme monstre også modbydelige mennesker, som lever kanibalsk. Derfor er ingen sikre og man skal passe på hvem man stoler på.

Man bliver virkelig drevet med og kan føle den spænding som det lader til, at hovedpersonerne oplever i spillet.

Nu har jeg kun set trailerne til LAST OF US 2 og det lader som om at Ellie, som er en af hovedpersonerne i det første spil, er blevet lidt ældre (sådan over teenagestadiget). Ellie bor i et samfund med andre mennesker – nok nogle af dem der bliver omtalt i det første spil – HUSK NU AT SPIL DET INDEN DU SPILLER 2’EREN !!! – Der er helt klart lagt op til et storslående drama i det nye spil og husk på at LAST OF US er et af de spil der har scoret aller højest rating på IMDB. 9,8 tror jeg det har fået, og det er ret meget.

Det bliver så spændende om NAUGHTY DOG kan leve op til alles forventninger, det tror jeg, selvom at det seneste Uncharted (som de også udgiver) var en lidt flad fornemmelse.

 

https://youtu.be/btmN-bWwv0A