Super sej Super Nintendo

Ja, nu ved jeg ikke om jeg på nogen måde havde fortjent det, men Michael og jeg var en tur i Bilka for at købe ham en cykel (…en iøvrigt herre fed PUCH-cykel til kun 999,-). Nå men vi tog så lige i Elgiganten for at se om der var nogen fede spil eller gode tilbud (de havde reklameret med gamer-tilbuds-uge i deres avis og alt muligt). Vi finder ikke nogen spil, da de fleste var nogen vi havde i forvejen eller at prisen slet ikke matchede produktet.

Men på en hylde bag ved konsol spillende gemte der så alligevel nogle spændende ting. små retro minikonsoller. Vi så så denne SUPER NINTENDO som jeg fik mega optur over, da jeg kan huske at jeg SÅÅÅÅÅ gerne ville have da jeg var et bette æg, men som jeg ikke måtte få, fordi vi jo allerede havde en Nintendo NES derhjemme…. Jeg måtte nøjes med at spille Super Nintendo i fritidsklubben….

Jeg var vild med Super Mario og jeg kan huske at der altid var lange lister med kø, nede i klubben. Når det blev ens tur galt det simpelhen bare ikke om at dø. For man havde kun 3 forsøg, før man røg bag i køen igen. Fuck hvor er det egentlig også bare weird man engang har spillet spil hvor der ingen memory var i. Når du døde, døde du. SLUT.

Nå men Michael og jeg fandt denne konsol, og lige så snart vi så den, var vi allerede enige om, at den var for sej og man måtte eje den uagtet at man nok efter 20 min ville slukke for den og tænde for PUBG på XBOXen…haha… øøh… ja… vi sidder stadigvæk fast i det spil.

Michael købte den til mig og sagde det var fordi han ikke kunne købe mig blomster (da han ved jeg ikke bryder mig om at få blomster) – yeah, han er total romantisk <3

—-

Super Nintendoen i Retro udgave er jo super sprød. Den fylder jo ikke noget og kører blot på HDMI og USB i fjerneren. Eneste som er lidt irriterende, men stadigvæk er en smule charmerende samtidig, er ledningerne. Altså man skal ikke sidde alt for langt fra fjerneren.

Som man kan se på billedet så fylder konsollen ikke mere end en håndfuld….og der er jo indbygget spil i. 21 stk af slagsen.

(jeg har iøvrigt hørt at man kan jailbreake den så man kan få 100 spil mere ) Det er jo helt vildt. Der er desuden kommet memory i konsollen, så du behøver ikke at stresse over at dø mere🤣.

Ud over det er total nostalgisk at spille på, så er det også jævnt irriterende at spille med én som faktisk er og altid har været ret god til kamp-spil (Street Fighter, TEKKEN osv.) WTF jeg får de syge stryg af Michael. Jeg har nu aldrig været rigtig god til det der slås-spil. men det er frustrerende at tabe hver gang. Jeg må nok bare øve mig…

Men alt i alt er jeg rigtig glad for min nye konsol. Den er sjov som et afbræk af det jeg normalt spiller…og så er det bare super sødt at få en gave som er personlig, og ikke bare nogle blomster, som alligevel er døde  og visne om 2 dage.

❤️🎮

5.062 Comments

 • Lance Churchman
  september 24th, 2021 ·

  I’m impressed, I must say. Really, I rarely encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail regarding the head. Your idea is outstanding!

 • Tad Hottinger
  september 24th, 2021 ·

  Hello! I just want to give a huge thumbs up for the great info you have got here on this article. I will likely be returning to your blog for more soon.

 • Isidro Schor
  september 24th, 2021 ·

  This is certainly suitable blog for everyone who wants to find out about this topic. You understand so much it’s practically difficult to argue with you.

 • Mobile recharge
  september 22nd, 2021 ·

  Check this blog, I can find best info

 • other sites like ebay
  september 22nd, 2021 ·

  Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nevertheless definitely really worth taking a appear, whoa did one particular master about Mid East has got additional problerms also […]

 • buy d2r items
  september 19th, 2021 ·

  Title

  […]below you will come across the link to some sites that we feel you’ll want to visit[…]

 • xtb lừa đảo
  september 17th, 2021 ·

  Title

  […]Sites of interest we have a link to[…]

Comment Pages: 1 336 337 338

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *