så kom krisen…og det var ikke pga alderen – PUBG

Ja, da jeg sad og ville skrive mit forrige indlæg omkring ‘hvordan mit liv forsvandt’, ville jeg egentlig ha’ hevet noget stats ud på indlægget, så man kunne se hvor latterlig lang tid jeg har spillet PUBG og hvor få Chiken Dinners, jeg faktisk havde lavet.

Nå MEN, da jeg gik ind på hjemmesiden:  http://www.pubgxboxstats.com (hvor man som xbox-spiller kan tjekke sine data) var alt bare i nul. !! …dette måtte være en fejl tænkte jeg og refresh’ede lige siden engang mere. …nul… nul…nul… WTF !

..this is some bullshit!

Jeg klikkede rundt og fulgte endda også sidens guide til hvordan man kunne få sine data frem, (da det muligvis skyldte sikkerhedsindstillingerne). …jeg har trukket stats herfra før, så det undrede mig VIRKELIG meget at der ikke kom noget frem. Jeg begynde at tænkte: ‘Gud, tænkt hvis min maskine er blevet hacket. nulstillet. fuck. alle mine achivements. OH MY FUCKING GOD NOOOOO !!!’.

Ro på… jeg valgte at skrive til de her PUBG-statsteam – måske havde de svaret. klik klik klik…bang…bang…klik. klik. SEND!

Jeg har så lige fået svaret. Jeg er ikke sikker på jeg rigtig forstår det, men noget med BLUEHOLE’s server som var blevet flyttet og de ikke kunne connecte op imod. – hmmm… whatever. de sagde mine stats ville komme tilbage om en til 2 uger.

Så blot til information… lad være med at freake ud hvis du oplever det samme som mig. ..

8.643 Comments

 • Best RV Repair Shop Near Me
  september 24th, 2021 ·

  Right here is the right website for everyone who wishes to understand this topic. You realize a whole lot its almost tough to argue with you (not that I personally would want toÖHaHa). You definitely put a new spin on a subject that’s been discussed for years. Excellent stuff, just wonderful!

 • RV Repair Services Near Me
  september 24th, 2021 ·

  I blog often and I genuinely thank you for your information. This great article has truly peaked my interest. I’m going to take a note of your website and keep checking for new details about once per week. I opted in for your Feed too.

 • RV Repair Store Near Me
  september 24th, 2021 ·

  There is certainly a lot to learn about this subject. I like all of the points you have made.

Comment Pages: 1 575 576 577

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *