Platform eller ej

Det er et tilbagevende emne det der med spil på konsol eller PC. Jeg skal ikke sidde og være sur og sige at jeg enstemmigt har ret, men jeg kan sku da ikke gøre for at jeg synes spil er sjovest på platforme. Specielt skydespil faktisk. Jeg ved ikke om det er styringen eller omgivelserne (sofa-setuppet med puder, tæppe, chips og sodapop) der gør det eller om det. Det er sådan set heller ikke det jeg skal bruge som argument HVORFOR jeg synes at konsol er dope.

Jeg begyndte at spille spil da jeg var ret lille. Jeg kan huske jeg fik en computer op på mit værelse da jeg omkring 6 år (nok mest fordi der var plads i mit værelse). Jeg forstod ikke en klap af det der skete på skærmen – altså dengang startede PC’erne op i DOS) jeg aflurede min far da han skrev kommandoerne til installering og kørsel af spil og pludselig fik jeg startet en masse good pixel shit op. Kan ikke rigtig huske hvilke spil det var nok SNAKE og sådan.

Jeg husker specielt dette spil – lad være med at ligge for meget i det

VINYL GODDESS FROM MARS 1996 (dengang var jeg 10 år)

Du var hende her, super skanken, som skulle et eller andet som jeg ikke husker, men fuck det. Jeg var super betaget af grafikken og havde det mega optur over jeg havde et spil andre ikke havde. Faktisk fik jeg rigtig mange drenge venner, fordi de gerne ville hjem og spille med mig.

ANYWAYS – min pointe er at jeg faktisk som ret lille spillede PC og det kom jeg faktisk tilbage til igen – men nu:

Min aller første konsol 🙂 🙂 Jeg har den stadig til at stå herhjemme på nederste hylde i min tv-reol.

FUCK this was awesome shit!! – Jeg husker det som det vildeste og fuck det var fedt når min far og jeg tog ned til video-udlejningstedet og lånte nye spil. Specielt husker jeg CHIP & DALE (Chip og Chap hvis nogen er i tvivl) det lånte vi så meget. Altså min far endte selvfølgelig med at købe det til mig til sidst. Det og Mario Bros og Tiny Toon var det vilde.

Nå men så blev jeg teenager og en dag havde min far købt en sprit ny – herre hurtig – pc med Windows 97′ på. Ud over at det var for vildt at kunne komme på det store internet på vore 56K modem – fik min bror blandt andet lige installeret SIMS, RISE OF ROME & QUAKE på maskinen.

Jeg gider ikke fortælle så meget om SIMS – det er bare pinligt. Men Quake blev faktisk min eye-opener. Det er grunden til at jeg spiller skydespil idag. Jeg ved det er wacked’ mens jeg sad og spillede Quake sad de andre og blev herre gode til CSGO – fuck mig – virkelig dårlig sats for mit vedkommende. Men hvor alting er, blev jeg fanget.

Da jeg flyttede hjemmefra kom jeg ved et tilfælde til at købe en PS2 – som jeg nærmest ikke spillede andet en GTA på. Jeg blev derefter hooket op med en XBOX360 – som senere fik RED RING OF DEATH – og derefter opgraderede jeg til en ny 360 som larmede mindre. Men XBOX har jeg haft siden og har faktisk senere købt en PS4, da jeg, så nørd som jeg er, havde brug for at prøve PS exclusive titler også.

Puha det her blev sku da en lang historie som slet ikke er færdig, men jeg må lige komme tilbage til emnet KONSOL eller PC. Der er ikke noget rigtig eller forkert. Jeg er gamer på et niveau hvor jeg hygger mig med vennerne. Det kan godt være man aimer mere præcist på PC og whatever – men det ændre ikke på at det der betyder noget, er at du og dine venner kan mødes på en platform hvor I kan spille sammen. Faktisk håber jeg på at udbredelsen af ‘crossplatform’ (spille på tværs af platforme) vil blive en realitet og vi alle kan finde en eller anden form for fred her 🙂

PS!

Hvis du ikke allerede har set det, så lavede jeg et indslag med PIXELTV på Comic Con 2018 omkring dette emne. Du kan se det lige her: 🙂

Den uendelige krig

5.438 Comments

 • Nearby RV Repairs
  juni 19th, 2021 ·

  Pretty! This has been a really wonderful article. Thanks for providing these details.

 • Edwardo Keilholtz
  juni 19th, 2021 ·

  I as well as my guys appeared to be analyzing the excellent procedures on your web site and so before long I had an awful suspicion I never thanked the blog owner for those techniques. Most of the young boys came very interested to study them and have in effect in fact been tapping into those things. We appreciate you getting simply helpful as well as for getting such high-quality subject areas most people are really desperate to understand about. My very own honest apologies for not expressing appreciation to sooner.

 • Jeremiah Sandmann
  juni 19th, 2021 ·

  I genuinely enjoy examining on this site, it holds wonderful articles. “A short saying oft contains much wisdom.” by Sophocles.

 • Lavern Asamoah
  juni 19th, 2021 ·

  I regard something really interesting about your web blog so I saved to my bookmarks .

 • insurance Mt. Pleasant
  juni 19th, 2021 ·

  Major thankies for the blog post.Really thank you! Cool.

 • RV Repair Santa Ana
  juni 19th, 2021 ·

  After exploring a handful of the blog posts on your website, I honestly appreciate your technique of writing a blog. I bookmarked it to my bookmark site list and will be checking back soon. Please visit my web site too and tell me what you think.

 • Brant Trussell
  juni 19th, 2021 ·

  Heya i am for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like you helped me.

 • Sprinter Repair Shop Near Me
  juni 19th, 2021 ·

  bookmarked!!, I like your blog!

Comment Pages: 1 361 362 363

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *